decorative image

Over Mirjam

Mirjam Schröer is gespecialiseerd in het huurrecht en algemeen verbintenissenrecht gerelateerd aan vastgoed. Mirjam adviseert en procedeert over de totstandkoming, beëindiging en uitleg van huurovereenkomsten en situaties die zich gedurende een huurrelatie kunnen voordoen.

Mirjam behaalde de master European Law School aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende een semester studeerde zij rechten aan de University of Surrey (Engeland). Mirjam werd in 2015 beëdigd als advocaat en werkt sindsdien bij Lexence.

Mirjam is lid van de Vereniging Huurrecht Advocaten (VHA) en heeft de specialisatieopleiding van de VHA in 2020 ‘met lof’ afgerond. Mirjam heeft verschillende publicaties op haar naam staan en leverde o.a. een bijdrage aan de herziene tweede druk van het ‘Handboek Huurrecht Bedrijfsruimte’ uitgegeven door Den Hollander. Ook geeft zij regelmatig cursussen over actualiteiten op het gebied van huurrecht.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Mirjam Schröer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:
– Huurrecht

Deze registratie verplicht Mirjam Schröer elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle mensen van Huurrecht ontmoeten?