Huurrecht

Vincent Boumans

Advocaat,

Partner

decorative image

Ter zake betekent voor mij

"Het belang van de cliënt staat voorop. Voor mij betekent dit op een pragmatische manier het onderste uit de kan halen voor de cliënt."

Over Vincent

Vincent Boumans specialiseert zich in huurrecht bedrijfsruimte. Hij adviseert en procedeert daarbij onder andere over (nieuwe) huurovereenkomsten, incasso’s, huurbeëindigingen, huurprijsherzieningen, renovatie van vastgoed en herontwikkeling van vastgoed. Daarnaast specialiseert Vincent zich in de aan- en verkoop van vastgoed en het algemeen verbintenissenrecht gerelateerd aan vastgoed.

Vincent is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en is sinds 2017 lid van de vaste medewerkersgroep van de redactie van Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte (TvHB). Hij publiceert regelmatig over huurrecht en vastgoed gerelateerde onderwerpen in onder meer het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte (TvHB) en Huurrecht in Praktijk (HIP).

Sinds 2013 is Vincent verbonden aan Lexence. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht en werd in 2008 beëdigd als advocaat.

Internationale aanbevelingen

Legal 500 (2022): "Full-service firm, which is very pragmatic and efficient."
Legal 500 (2021): "Hands-on team that understands the complexities and practicalities of day-to-day business operations. Their work is almost always ‘right first time right’ and their advice is both practical and well-thought out."
Chambers (2021): "The lawyers have a very strong and in-depth knowledge throughout all real estate-related legal topics."
Legal 500 (2020): "Practical and creative, look for solutions rather than only warning about problems."

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Vincent Boumans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:
– Huurrecht
– Bedrijfsruimte

Deze registratie verplicht Vincent Boumans elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle mensen van Huurrecht ontmoeten?