nl/en

Wij zoeken de professionals van deze tijd.

Slimme organisatietalenten, pragmatisch van natuur. Persoonlijk én to the point. De zelfstarters, aanpakkers en de doorpakkers. Wij zijn het kantoor voor mensen die weten wat ze willen. Mensen die ervoor gaan. Met elkaar en voor elkaar. Talent dat in kleine teams grote stappen zet. En samen tot heldere oplossingen komt. Zo kunnen onze klanten vooruit. Zo kunnen wij vooruit. Zo kom jij vooruit.

Onze Kernwaarden

  • Kleine teams, veel verantwoordelijkheid
  • Geen sectiewissel, specialisatie
  • Partnerbetrokkenheid
  • Persoonlijk en to the point
  • Betrokkenheid bij een zaak van a tot z
"Werken bij Lexence betekent werken in kleine teams. Door de kleine teams leer je snel en krijg je veel mee omdat je het hele proces, van begin tot einde, doorloopt. "
Wouter Koppejan Advocaat-stagiair Ondernemingsrecht

Staat jouw droomvacature er momenteel niet tussen?

Vul dan onderstaand open sollicitatie formulier in met (korte) motivatie en wij nemen contact met jou op zodra jouw droomvacature beschikbaar is.

Sollicitatieformulier

Enthousiast? Reageer dan via onderstaande button


Solliciteer direct

Collega’s

150+

Bij Lexence werken meer dan 150 professionals; 2/3 jurist en 1/3 staf werkzaam in bevlogen teams variërend tussen de 2 en 7 personen begeleid door betrokken partners en managers. Daarnaast verwelkomen wij ook iedere maand 8 student-stagiaires. Samen drinken wij gemiddeld 9.800 kopjes koffie per maand.

(Vaardigsheids)trainingen

13+

De ontwikkeling van onze kantoorgenoten vinden wij belangrijk. Om deze reden hebben wij een intern opleidingsprogramma die in 2022 bestaat uit 13 trainingen op het gebied van communicatie (pitch technieken), commerciële trainingen (o.a. netwerken), taaltrainingen (o.a. Legal English) en MBTI.

Uitjes

8+

Ook na kantoortijd brengen collega’s graag tijd met elkaar door op sportief of sociaal gebied. We doen mee aan bedrijfshockey, organiseren wekelijkse bootcampsessies en andere trainingen. Daarnaast is er iedere vrijdagmiddag een kantoorborrel waar ieder team roulerend bardienst heeft in onze eigen bar. Het ideale moment om bij te praten met je collega’s. Om de banden onderling optimaal te versterken, worden er jaarlijks ook 2 interne kantoorevents georganiseerd.

voor DE&I

7,7

Wij streven naar een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen zich welkom en veilig voelt. Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek van 2021 blijkt dat kantoorgenoten zichzelf kunnen zijn en het gevoel hebben dat zij gewaardeerd worden om wie ze nou écht zijn! Iedereen is anders en wij zijn ervan overtuigd dat iedereen op zijn of haar eigen unieke wijze bijdraagt aan de kracht, vindingrijkheid en creativiteit van het team.

Opleiding & Begeleiding

Lexence neemt jouw carrière serieus en biedt de mogelijkheid om te groeien aan de hand van ons intern opleidingsprogramma.

Wil je graag vrijblijvend kennismaken met Lexence?

Neem contact op met een van onze recruiters en zij vertellen je alles over de mogelijkheden voor een eerste kennismaking. Kom je graag een keer langs voor een kop koffie, of ontmoet je ons liever eerst digitiaal? Alles is mogelijk.


Vragen?