Over Esther van der Meulen

Esther van der Meulen is gespecialiseerd in het juridisch kader rondom HR-/personeelsbeleid. Zij adviseert ondernemingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, duurzame inzetbaarheid, integriteit, privacy en medezeggenschap. Ook houdt Esther zich vanuit haar politieachtergrond bezig met compliance- en fraudevraagstukken.

Esther geeft regelmatig trainingen en lezingen aan HR-managers en ondernemingsraden. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Sinds 2017 is Esther verbonden aan Lexence. Eerder werkte zij onder andere bij Deloitte en de Nationale Politie. Zij studeerde in 2003 civielrechtelijk af aan de Rijksuniversiteit Groningen en voltooide daarna zowel de Politieacademie (Master of Criminal Investigation) als de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie. Esther is in 2007 beëdigd als advocaat.

Legal 500 (2019)
''Senior associate Esther van der Meulen also provides 'excellent support'.''
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: caption in <b>/var/www/html/lexence.com/releases/20190520074757/wp-content/themes/lexence/shortcodes/quote-text/template.php</b> on line <b>33</b><br />