nl/en

Dagelijks bestuur

Management team

Wendy de Ruiter-Lörx

Managing partner

Ter zake betekent voor mij

"Wat mij binnen Lexence meteen opviel, was de enorme klantgerichtheid. Heel mooi hoe onze mensen het belang van onze klanten voorop stellen en voor hen door het vuur gaan. Daar draag ik graag, iedere dag weer, mijn steentje aan bij."

Over Wendy

Wendy de Ruiter-Lörx is een ervaren bestuurder die bij meerdere toonaangevende internationale organisaties eindverantwoordelijke is geweest. Wendy heeft als managing partner zitting in het dagelijks bestuur van Lexence, dat daarnaast bestaat uit twee partners die zitting hebben voor een termijn van drie jaar.

Sinds april 2021 is Wendy aan Lexence verbonden. Eerder was ze onder andere Chief Commercial Officer in de Raad van Bestuur van VIVAT Verzekeringen en Directeur Leven bij REAAL. Als bestuurder in de financiële dienstverlening heeft Wendy zich laten zien als een bestuurder met grote gedrevenheid vanuit de inhoud en het belang van de cliënt. Het is haar kracht om vanuit verbinding met collega’s de marktontwikkelingen te vertalen naar strategie van de organisatie.

Wendy studeerde af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Bedrijfseconomie) en behaalde cum laude de postdoctorale opleiding Master of Management en Organisatie aan de TIAS Business School.

Alle mensen van Dagelijks bestuur ontmoeten?