Notariaat vastgoedrecht

Esther Vochteloo

Counsel,

Toegevoegd notaris

decorative image

Over Esther

Esther Vochteloo is toegevoegd notaris, gespecialiseerd in nationale en internationale vastgoedtransacties. Zij adviseert cliënten onder andere over projectontwikkeling, herontwikkeling en transformatie van bestaande bouw, financieringen, eigendomsproblematiek van geïntegreerde onder- en bovengrondse bouw, splitsing in appartementsrechten, structuren in verband met meervoudig grondgebruik en andere onroerend goed- gerelateerde overeenkomsten. Tot haar brede (inter)nationale klantenkring behoren o.a. vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, financiële instellingen en gemeenten.

Sinds 2022 doceert Esther aan de Grotius Academie, Radboud Universiteit Nijmegen (specialisatieopleiding Onroerend goed) en is betrokken bij het vak Privaatrecht in de praktijk aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Sinds 2023 is Esther verbonden aan Lexence. Zij rondde in 2009 de studie Notarieel recht aan de Universiteit Utrecht af en voltooide in 2017 de specialisatie Onroerend Goed aan de Grotius Academie, Radboud Universiteit Nijmegen.

Alle mensen van Notariaat vastgoedrecht ontmoeten?