nl/en
decorative image

Over Harold

Harold houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht. Hij vertegenwoordigt en adviseert (inter)nationale cliënten in allerlei arbeidsrechtelijke kwesties waaronder reorganisaties, individuele ontslagzaken, geschillen over concurrentiebedingen en medezeggenschap. Daarnaast staat hij regelmatig (statutair) bestuurders bij.

Harold is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging voor Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA). Daarnaast verzorgt hij periodiek cursussen over zijn specialismen.

Harold studeerde in 2014 ondernemingsrechtelijk af aan de Universiteit van Tilburg. Daarna voltooide hij in 2018 de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Academie. Harold is in 2015 beëdigd als advocaat en vanaf 2020 werkzaam bij Lexence.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Harold Willems heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:
– Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht Harold Willems elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle mensen van Arbeidsrecht ontmoeten?