Het Echte Werk

Lexence biedt optimale service, compromisloze kwaliteit en maximale efficiëntie. Dat betekent in de praktijk:

Korte lijnen. Lange relaties.

De advocaten en notarissen van Lexence werken niet vanuit een ivoren toren. Wij zijn altijd voor u bereikbaar. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, klaar voor Het Echte Werk. Dat geldt voor iedereen. Van onze partners tot onze stagiairs. Omdat we weten dat je alleen een hechte relatie kan smeden, als je elkaar blindelings weet te vinden.

Diepe kennis. Scherpe denkers.

Bij Lexence werken geen juristen die van alles een beetje verstand hebben. Onze advocaten en notarissen zijn specialisten. Altijd bezig met Het Echte Werk. Scherpe denkers die u concrete adviezen kunnen geven, omdat ze u en uw business door en door kennen. Experts in vastgoed- en ondernemingsrecht, die samen met u willen werken aan de strakste deals.

Kleine teams. Grote zaken.

Bij Lexence geloven we in groei, maar niet in ‘hoe groter, hoe beter’. Wij zijn liever snel en efficiënt. Daarom werken wij in kleine teams met op elkaar ingespeelde specialisten. Advocaten en notarissen die altijd gericht zijn op Het Echte Werk. Complexe zaken in vastgoed- en ondernemingsrecht.

Advocaten met de tekst Kleine teams, grote zaken

Lexence als werkgever

Lexence biedt een inspirerende werkomgeving die constante ontwikkeling mogelijk maakt. We werken samen vanuit kracht en gedeeld enthousiasme, stimuleren professionele en persoonlijke ontwikkeling en stimuleren en waarderen eigen initiatief. Meer informatie over werken bij Lexence vind je op onze vacaturewebsite .

Internationale samenwerking

Om elke cliënt op elk moment van dienst te kunnen zijn, werken we waar nodig intensief samen met andere kantoren in binnen- en buitenland. Dankzij onze actieve rol in het toonaangevende internationale netwerk Meritas vinden we altijd de juiste firma om mee samen te werken. Meritas is één van de grootste netwerken ter wereld van onafhankelijke advocatenkantoren met meer dan 180 kantoren in 90 landen.

Bestuur

Wendy de Ruiter-Lörx – managing partner

Wendy is sinds 2021 aan Lexence verbonden. Als managing partner maakt zij deel uit van het dagelijks bestuur van Lexence. Zij wordt bijgestaan door twee partners die elk 3 jaar aan het bestuur verbonden zijn.

Timo Jansen – advocaat, partner

Timo maakt sinds 2019 deel uit van het dagelijks bestuur. Hij is gespecialiseerd in procesrecht en heeft ruime ervaring in het voorkomen en oplossen van ondernemingsrechtelijke en contractuele geschillen.

Bob Bekker –  advocaat, partner

Bob maakt sinds 2021 deel uit van het dagelijks bestuur. Hij is gespecialiseerd in vastgoedtransacties en -ontwikkelingen.

Wendy de Ruiter-Lörx - Timo Jansen - Bob Bekker