nl/en

Wij zijn Lexence. Persoonlijk en ’to the point’. Bij ons weet je altijd bij wie je aan tafel zit, waar je aan toe bent, en waar het naartoe gaat. We zijn wars van hiërarchie en komen graag snel tot de kern. Want gevraagd of ongevraagd: we zijn nogal pragmatisch. Met grondige analyses en scherpe antwoorden. Wij noemen het ‘de nieuwe zakelijkheid’. Die geeft ondernemingen de wendbaarheid om vooruit te komen in deze tijd. En we begrijpen die noodzaak, want zo’n onderneming zijn we zelf ook.

decorative image

Kleine teams, één Lexence

Wij zijn Lexence, sinds 1992. Met 175 kantoorgenoten voeren we een brede advocaten- en notarispraktijk op tien specifieke rechtsgebieden. Onze mentaliteit? Persoonlijk en to the point.

Wij combineren kennis van zaken met een zakelijke mentaliteit en geven ondernemingen snel een scherp antwoord tegen een helder tarief.

 

 

 

decorative image
decorative image

Rechtsgebieden

10

Onze pragmatische juridische teams, verdeeld over 10 rechtsgebieden, werken naadloos samen om onze klanten te voorzien van grondige analyses, scherpe antwoorden en werkbare oplossingen.

Jaren

32

Vier ambitieuze advocaten en één kandidaat-notaris besloten drie decennia geleden dat het tijd was voor een kantoor dat het nét even anders aanpakt dan de gevestigde orde. Op 1 februari 1992 opende Van Schoonhoven In ’t Veld haar deuren in Amsterdam, de voorloper van Lexence.

Advocaten en notarissen

115

Krachten bundelen zit in het DNA van Lexence. Onze advocaten en notarissen weten elkaar altijd te vinden, de lijnen zijn kort en de blikken fris. Met deze aanpak maken we het verschil.

Kantoren

174

Via het Meritas-netwerk heeft Lexence toegang tot de expertise van 8.470 advocaten en 174 kantoren in meer dan 90 landen. Zo kunnen onze klanten rekenen op het beste advies over de hele wereld.

Betrokkenheid zit in het DNA van Lexence. Die betrokkenheid reikt verder dan de uitoefening van ons vak.
decorative image

Wat onze klanten zeggen

"Scarily smart, incredibly responsive and knowledgeable team. Their response to questions and solutions for various issues are insightful and accurate."
Legal 500 2023

Team & bestuur

Wij zijn het kantoor voor mensen die weten wat ze willen. Mensen die ervoor gaan. Met elkaar en voor elkaar. Talent dat in kleine teams grote stappen zet.

Het Dagelijks Bestuur van Lexence bestaat uit Wendy de Ruiter-Lörx, Bob Bekker en Floor Damen.

Een cultuur waar iedereen zichzelf kan zijn.

Het succes van onze organisatie valt of staat met de kwaliteit van onze mensen en de diversiteit binnen onze teams. Een inclusief werkklimaat, met ruimte voor zowel de zichtbare verschillen (gender, leeftijd en etniciteit) als de onzichtbare verschillen (persoonlijkheid, werkervaringen, seksualiteit en genderidentiteit), is daarvoor essentieel. Het creëren van dit klimaat gaat stapsgewijs en begint met het creëren van bewustwording.

 

Wij zijn het kantoor van de zelfstarters, de aanpakkers en de doorpakkers.  Het kantoor van teamplayers die samen snel tot heldere oplossingen durven te komen voor onze klanten. Kom jij graag snel tot de kern? Ben je pragmatisch?

decorative image
decorative image
Weet jij precies wat je wilt? Dan is Lexence op zoek naar jou!
decorative image