nl/en
decorative image

Over Anneke

Anneke Nijk adviseert en procedeert op het gebied van collectief en individueel ontslagrecht. Daarnaast is zij veelvuldig betrokken bij vraagstukken met betrekking tot reorganisaties, medezeggenschap en sociale zekerheidsrecht. De werkzaamheden van Anneke vinden zowel op nationaal als internationaal niveau plaats.

Anneke publiceert regelmatig over arbeidsrechtelijke onderwerpen. Ze is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Sinds 2011 is Anneke werkzaam bij Lexence, waar ze begon nadat zij beëdigd was als advocaat. Ze studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en studeerde een semester Ethics & employment law aan de Victoria University in Wellington, Nieuw-Zeeland. Hiernaast voltooide ze de Postacademische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (2017) en Bedrijfskunde voor juristen aan de Nyenrode Business Universiteit (2023).

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Anneke Nijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht Anneke Nijk elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle mensen van Arbeidsrecht ontmoeten?