Over Hugo Goedegebure

Hugo Goedegebure’s expertise ligt op het gebied van vastgoedontwikkeling. Hij adviseert aan en procedeert voor verschillende cliënten, zoals projectontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Ook adviseert Hugo cliënten bij vastgoedtransacties.

Hugo is vaste medewerker bij het Tijdschrift Aanbestedingsrecht & Staatssteun en auteur voor de rubriek ‘Actualiteiten Bouwrecht’ van het Instituut voor Bouwrecht. Daarnaast is hij bestuurslid van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ) en lid van FRESH, een vereniging voor vastgoedprofessionals.

Hugo werkt sinds 2017 bij Lexence. Hij studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en heeft tevens verschillende juridische vakken gevolgd aan de Universität Wien. Hugo werd in 2014 beëdigd als advocaat.

  • Hugo Goedegebure heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
    – Vastgoed

    Deze registratie verplicht Hugo Goedegebure elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.