Vastgoedontwikkeling & transacties

Hugo Goedegebure

Advocaat

decorative image

Ter zake betekent voor mij

"Betrokken zijn bij de klant, weten wat er speelt; dat vind ik belangrijk. Het praktische met het juridische verenigen. Dat leidt tot goede contracten en praktische adviezen. "

Over Hugo

Hugo Goedegebure’s expertise ligt op het gebied van vastgoedontwikkeling en bouwgeschillen. Hij adviseert – en procedeert voor – verschillende cliënten, zoals projectontwikkelaars, beleggers en aannemers. Ook adviseert Hugo cliënten bij vastgoedtransacties.

Hugo is vaste medewerker bij het Tijdschrift Aanbestedingsrecht & Staatssteun en sinds 2013 auteur voor de rubriek ‘Actualiteiten Bouwrecht’ van het Instituut voor Bouwrecht. Daarnaast is hij bestuurslid van de Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ) en lid van FRESH, een vereniging voor vastgoedprofessionals.

Hugo werkt sinds 2017 bij Lexence. Hij studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden en tevens aan de Universität Wien. In 2020 heeft Hugo de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht afgerond.  Hij werd in 2014 beëdigd als advocaat.

Alle mensen van Vastgoedontwikkeling & transacties ontmoeten?