Management team

Jeffrey Sinoo

Compliance officer

decorative image

TER ZAKE BETEKENT VOOR MIJ

"Vanaf indiensttreding bij Lexence heb ik gemerkt hoe snel er geschakeld wordt om klanten te ondersteunen en hoe iedereen – dus ook ik – daarbij ondersteuning biedt. Klantgerichte oplossingen vinden en toepassen is hier het motto en ik draag daar graag een steentje aan bij."

Jeffrey Sinoo

Jeffrey is de Compliance Officer. Daarnaast is hij lid van het management team van Lexence. Als Compliance Officer is hij verantwoordelijk voor naleving van de verschillende op het kantoor van toepassing zijnde wet- en regelgeving, zoals o.a. de WWFT.

Sinds 2022 werkt Jeffrey bij Lexence. In de periode daarvoor was hij o.a. werkzaam bij Santander Consumer Finance B.V. (onderdeel Banco Santander) en Takeaway.com Payments B.V. (onderdeel van Just Eat Takeaway) als verantwoordelijke voor Legal en Compliance.
Jeffrey heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Ondernemingsrecht). Daarnaast is hij ook actief geweest bij verschillende belangenorganisaties (DDMA, VFN en VBIN) in met name juridische commissies.

Alle mensen van Management team ontmoeten?