nl/en
decorative image

Over Mukesh

Mukesh Hoeba adviseert en procedeert met betrekking tot het vermogensrecht, ondernemingsrecht en verzekeringsrecht. Hierbij ligt zijn focus op aansprakelijkheden, commerciële contracten en enquêtes. Hij heeft ervaring in het bijstaan van aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, banken, verzekeraars en rechtspersonen in brede zin.

Mukesh werkt sinds 2021 bij Lexence. Hij is daarnaast redactiemedewerker bij Rechtspraak Ondernemingsrecht en bestuurder van de Vereniging Jonge Procesadvocaten. Eerder heeft hij als advocaat in onder meer Londen gewerkt en is hij als docent verbonden geweest aan de Erasmus Universiteit. Hij studeerde Ondernemingsrecht aan de Universiteit Utrecht. Mukesh werd in 2016 beëdigd als advocaat.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Mukesh Hoeba heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
– Algemene praktijk
– Ondernemingsrecht
– Burgerlijk procesrecht

Deze registratie verplicht Mukesh Hoeba elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle mensen van Litigation ontmoeten?