nl/en

Internationaal

Lexence is een toonaangevend, onafhankelijk Nederlands kantoor met een internationaal profiel. Voor een optimale dienstverlening werken we intensief samen met buitenlandse kantoren die onze waarden en aanpak delen.

 

Deelname aan Meritas

Deze samenwerking krijgt vorm in het gezaghebbende internationale netwerk Meritas, waarvan Lexence deel uitmaakt. Meritas is een van de grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke advocatenkantoren ter wereld. Dankzij onze deelname kunnen we klanten binnen no time met het meest geschikte kantoor buiten de landsgrenzen in contact te brengen.

 

Zekerheid over kwaliteit

Met 8.470 advocaten en 174 kantoren in meer dan 90 landen, biedt Meritas onze klanten toegang tot lokaal juridisch advies over de hele wereld. Meritas-kantoren voldoen aan strenge selectiecriteria en ook na toetreding tot het netwerk worden hun kwaliteit en het serviceniveau continue gemeten. Zo zijn onze klanten altijd verzekerd van kwaliteit.

 

Erkenning vanuit de branche

De aanpak van Lexence is persoonlijk en to the point. Dat erkennen ook toonaangevende onafhankelijke onderzoeksbureaus, zoals Chambers en Legal 500. Onze no-nonsense manier van werken, grondige analyses en scherpe antwoorden resulteren in mooie rankings. We zijn trots op alle eervolle vermeldingen, die dankzij onze klanten tot stand kwamen.