nl/en
decorative image

Chambers 2024

"Lexence lawyers have great knowledge on complex and sophisticated matters"

Over Bart

Bart Steeghs is als advocaat betrokken bij alle facetten van complexe vastgoedprojecten. Zijn cliënten zijn projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, raadgevend adviseurs en andere professionele partijen in de vastgoed- en bouwsector.

Bart richt zich onder meer op procesvoering voor de overheidsrechter, waaronder nationale en internationale arbitrage, zowel in het vastgoed, de bouw als in de handel en maakindustrie. Hij adviseert over overeenkomsten op het gebied van vastgoedontwikkeling, samenwerking, complexe projecten en (internationale) handel. Ook staat Bart cliënten bij met betrekking tot het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van (industriële) installaties en machines.

Daarnaast adviseert en begeleidt Bart bestuurders, aandeelhouders en toezichthouders bij de inrichting van de onderneming en op het gebied van bestuurders-, aandeelhouders- en joint venture geschillen. Hij heeft proceservaring in corporate geschillen en op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheidskwesties.

Bart is sinds 2016 verbonden aan Lexence. Hij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is in 2010 beëdigd als advocaat.

Internationale aanbevelingen

Chambers (2024): "Lexence lawyers have great knowledge on complex and sophisticated matters"

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Bast Steeghs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Vastgoed

Deze registratie verplicht Bast Steeghs elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle mensen van Vastgoedontwikkeling & transacties ontmoeten?