Vastgoedontwikkeling & transacties

Jip Spierings

Advocaat,

Partner

decorative image

Over Jip

Jip Spierings is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, ontwikkelingen en transformaties van commercieel vastgoed. Hij adviseert onder meer (institutionele) beleggers, ontwikkelaars, aannemers, eindgebruikers en familiebedrijven bij onroerendgoedtransacties, gebiedsontwikkelingen met bijbehorende anterieure overeenkomsten en het opzetten van samenwerkingsvormen. Daarnaast heeft hij ervaring met (dreigende) conflictsituaties en het strategisch meedenken daarbij.

Jip is lid van de Vereniging voor Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ), een vereniging voor jonge academici die werkzaam zijn in de vastgoedbranche.

Sinds 2011 werkt Jip bij Lexence. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en werd in 2008 beëdigd als advocaat. Ook voltooide hij de postacademische specialisatie Onroerend Goedrecht aan de Grotius Academie in 2013.

Internationale aanbevelingen

Legal 500 (2022): "Full-service firm, which is very pragmatic and efficient."
Legal 500 (2021): "They know how we work and comply to that."
Chambers (2021): "The team has very good expertise and is very reliable in meeting deadlines and delivering documents."
Legal 500 (2020): "High level of legal knowledge which is of use during transaction negotiations."

Rechtsgebiedenregister Nederlandse Orde van Advocaten

Jip Spierings heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht Jip Spierings elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Alle mensen van Vastgoedontwikkeling & transacties ontmoeten?