Over Jip Spierings

Jip Spierings is gespecialiseerd in vastgoedtransacties, ontwikkelingen en transformaties van commercieel vastgoed. Hij adviseert onder meer (institutionele) beleggers, ontwikkelaars, aannemers, eindgebruikers en familiebedrijven bij onroerendgoedtransacties, gebiedsontwikkelingen met bijbehorende anterieure overeenkomsten en het opzetten van samenwerkingsvormen. Daarnaast heeft hij ervaring met (dreigende) conflictsituaties en het strategisch meedenken daarbij.

Jip is lid van de Vereniging voor Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ), een vereniging voor jonge academici die werkzaam zijn in de vastgoedbranche.

Sinds 2011 werkt Jip bij Lexence. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam en werd in 2008 beëdigd als advocaat. Ook voltooide hij de postacademische specialisatie Onroerend Goedrecht aan de Grotius Academie in 2013.

Chambers (2018)
''Clients admire the 'excellent strategic capabilities' of the team, and commend the lawyers' 'customer focus and broad knowledge of the legal aspects of real estate'.''
<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: caption in <b>/var/www/html/lexence.com/releases/20191119140423/wp-content/themes/lexence/shortcodes/quote-text/template.php</b> on line <b>33</b><br />