nl/en
decorative image

TER ZAKE BETEKENT VOOR MIJ

"Met mijn Rotterdamse ‘roots’ ben ik gewend de mouwen op te stropen en door hard te werken op transparante en menselijke wijze succes te boeken. Die waarden vind ik terug bij Lexence. "

Over James

James van de Merbel is hoofd digitale transformatie & IT. Daarnaast is hij lid van het management team van Lexence. Als hoofd digitale transformatie & IT is hij eind- verantwoordelijk voor de gehele digitaliseringstrategie binnen het advocatenkantoor.

Sinds 2022 werkt James bij Lexence. In de periode daarvoor was hij onder meer werkzaam bij meerdere grote consultancy organisaties. De laatste jaren heeft hij gewerkt als CIO bij de grootste bouwer van Nederland, waar hij internationaal een digitale transformatie heeft gerealiseerd. James studeerde informatietechnologie in combinatie met bedrijfskunde en specialiseerde zich vervolgens in het op elkaar afstemmen van de twee vakgebieden. Tenslotte heeft hij zitting in verschillende besturen en is hij auteur van ‘Hét managementboek voor Digitale Transformatie’.

Alle mensen van Management team ontmoeten?