nl/en
decorative image

Over Arief

Arief van Rhee is als notaris gespecialiseerd in (commercieel) vastgoedrecht. Hij staat in de top tien van meest invloedrijke vastgoednotarissen en richt zich met name op vastgoedontwikkelingsprojecten, transacties van commercieel vastgoed en vastgoedfinanciering. Tot zijn klanten behoren toonaangevende (inter)nationale vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, financiële instellingen en gemeenten.

Tot mei 2022 was Arief ringvoorzitter van de Amsterdamse notarissen. Hij doceerde in het verleden voor de universiteit van Utrecht en voor Amsterdam School of real estate. Thans is hij betrokken bij het vak Privaatrecht in de praktijk aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voorheen was Arief (co-)auteur van de SdU “commentaar vermogensrecht”, Burgerlijk wetboek titel 5.6 (erfdienstbaarheden) en 5.9 (appartementsrechten).

Vanaf 2023 is Arief verbonden aan Lexence. Arief is afgestudeerd burgerlijk recht (privaatrecht) en notarieel recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en studeerde tevens aan de Sorbonne Pantheon Paris I. Hij is sinds 2011 notaris te Amsterdam.

Internationale aanbevelingen

Chambers (2023): "Arief is included in the list Real estate: Leading Notaries for the Netherlands "
Chambers (2023): "The team has a hands-on mentality towards matters."
IFLR 1000 (2023): "Ranked as Notable Practitioner"
Alle mensen van Notariaat vastgoedrecht ontmoeten?