Over Bas Zandvliet

Bas Zandvliet richt zich op financieringstransacties en geeft advies over financiële wet- en regelgeving. Hij heeft ervaring met het adviseren van kredietnemers en kredietgevers in (inter)nationale werkkapitaal- acquisitie- en vastgoed financieringstransacties waarbij Nederlandse kredietnemers of Nederlandse zekerheden betrokken zijn. Hiernaast adviseert Bas beleggingsinstellingen, beleggingsondernemingen en betaaldienstverleners over financieel toezicht en effectenrecht.

Bas is sinds 2015 verbonden aan Lexence en in 2016 beëdigd als advocaat. Daarvoor deed hij werkervaring op bij meerdere advocatenkantoren en bij een toezichthouder in de financiële sector. Bas studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde een master in Financieel recht en in Bedrijfsrecht.

  • Bas Zandvliet heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
    – Financieel recht

    Deze registratie verplicht Bas Zandvliet elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.