Persbericht

Twee ervaren advocaten sluiten aan bij Lexence

8 september 2017 – Esther van der Meulen en Hugo Goedegebure hebben per 1 september jl. hun carrière voortgezet bij Lexence.

Expertise

Vastgoedrecht

Esther

van der Meulen

Hugo

Goedegebure

De focus van Esther van der Meulen ligt op ontslagzaken, overgang van onderneming, arbeidsvoorwaarden en het privacyrecht binnen arbeidsverhoudingen. Ook houdt Esther zich vanuit haar ervaring binnen de politieorganisatie bezig met compliance en security vraagstukken. Esther is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland en werkte hiervoor bij BWK Partners, de Nationale Politie, Van Doorne en Deloitte.

Hugo Goedegebure​’s expertise ligt op het gebied van vastgoedontwikkeling. Hij adviseert aan en procedeert voor verschillende cliënten, zoals projectontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Ook adviseert Hugo cliënten bij vastgoedtransacties. Hugo is vaste medewerker bij het Tijdschrift Aanbestedingsrecht & Staatssteun en is auteur voor de rubriek ‘Actualiteiten Bouwrecht’ van het Instituut voor Bouwrecht. Hugo is lid van de Vereniging Jong Onroerend Goed Juristen en werkte onder meer bij AKD en Ploum Lodder Princen.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: