nl/en
Persbericht

Forse uitbreiding voor vastgoedpraktijk Lexence door overstap Arief van Rhee en team

3 april 2023 – Arief van Rhee is per 1 maart bij Lexence gestart als partner ter verdere versterking van de vastgoedpraktijk. Daarnaast neemt hij drie teamgenoten vanuit zijn vorige kantoor, NautaDutilh, mee naar Lexence. Dit zijn Madelon de Blok (counsel), Esther Vochteloo (counsel) en de ervaren legal assistant Rian ter Haar. Met deze uitbreiding verstevigt Lexence de positie van de vastgoedpraktijk verder in de markt. Daarnaast draagt het nadrukkelijk bij om de kantoorambitie, het beste kantoor voor grootzakelijk werk, verder vorm te geven.

Arief van Rhee was sinds 2009 partner bij NautaDutilh en is als notaris gespecialiseerd in (commercieel) vastgoed. Hij richt zich met name op vastgoedontwikkelingsprojecten, transacties van commercieel vastgoed en vastgoedfinanciering. Chambers en Partners heeft Arief dit jaar opnieuw vermeld in de Chambers Europe Guide 2023 in de lijst van Real Estate: Leading Notaries. Tot zijn klanten behoren (inter)nationale vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, banken en gemeenten.
Voor Arief is deze aanstelling een nieuwe stap in zijn carrière: “De vastgoedpraktijk van Lexence adviseert klanten in alle stadia van de life cycle van Nederlands onroerend goed op het allerhoogste niveau, met ‘value for money’ en “no-nonsense” als kernwaarden van het kantoor. Dat inspireert als echte vastgoedjurist enorm.”

Terug op het oude nest is Madelon de Blok. Zij was al werkzaam als advocaat bij Lexence in de periode van 2017 tot 2019. Madelon is gespecialiseerd in commercieel vastgoed, met een focus op (transactie gerelateerd) huurrecht. Voor Madelon is het naast een terugkomst ook een natuurlijke stap: “Bij Lexence krijg ik de mogelijkheid om in het team waarmee ik de afgelopen jaren samenwerkte mijn werkzaamheden voort te zetten. Dit in een professionele omgeving die alle facetten van het vastgoed bedient.”

Esther Vochteloo is als toegevoegd notaris gespecialiseerd in commercieel onroerend goed en infrastructuur. Voor Esther betekent deze nieuwe uitdaging: “Bij Lexence kom ik in een omgeving waar real estate een speerpunt is van kantoor. Met vastgoedprofessionals op ieder gebied en van het hoogste niveau, zoals de landelijk toonaangevende huurrechtsectie. Die samenwerking is ontzettend leerzaam en biedt vele kansen.”

Met deze overstap is de vastgoedpraktijk van Lexence inmiddels uitgegroeid tot een team met ruim 40 vastgoed professionals.

 

Expertise

Huurrecht

Notariaat vastgoedrecht

Arief

van Rhee

Esther

Vochteloo
decorative image

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op:

decorative image