Recente zaak

Netcompany neemt QDelft over

28 mei 2019 – Het Deense IT-bedrijf Netcompany heeft QDelft overgenomen. QDelft is een Nederlandse IT-dienstverlener gericht op complexe IT-projecten binnen de publieke sector. De toetreding van QDelft tot de Netcompany familie is een belangrijk stap in de richting van het doel van Netcompany om marktleider van Noord-Europa te worden. Netcompany werd bijgestaan door Lexence.

Expertise

Ondernemingsrecht

Joost

Kolkman

Jurjen

Mos

Bas

de Mie

Anneke

Nijk

Over QDelft

QDelft heeft met de overname een sterke partner gevonden om haar ambities te realiseren. De huidige directie van QDelft gaat de bestaande dienstverlening continueren en de groeidoelstellingen realiseren. In de nabije toekomst gaat de bedrijfsnaam van QDelft veranderen in Netcompany Nederland. QDelft bestaat sinds 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, hosten en beheren van (web)applicaties en centrale voorzieningen. De laatste jaren heeft QDelft een enorme groei doorgemaakt en sinds kort staat de organisatie in de top 250 met snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Over Netcompany

Netcompany is als IT-leverancier actief in onder andere Scandinavië en Engeland, zowel in de private als publieke sector. Het bedrijf is opgericht in 2000 en gevestigd in Kopenhagen. Netcompany ontwikkelt bedrijfskritische IT-oplossingen in samenwerking met haar klanten. Ze staan garant voor het leveren van kwalitatief hoge software binnen het afgesproken tijd en budget. Het bedrijf heeft momenteel ruim 2000 werknemers. Met vestigingen in onder andere Kopenhagen, Oslo en Londen zijn zij sterk vertegenwoordigd in de Noord-Europese markt.

Bron: https://www.qdelft.nl/qdelft-wordt-onderdeel-van-netcompany-groep

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: