nl/en

Slachtoffer van fraude, corruptie of onrechtmatige concurrentie?

decorative image

Als bedrijf kunt u te maken krijgen met verschillende vormen van fraude, corruptie of onrechtmatige concurrentie. Fraudeurs, intern of extern, verdiepen zich in uw bedrijf en gebruiken deze informatie om hun slag te slaan.

Elke vorm van oplichting kan een grote impact hebben op uw organisatie. Het gaat niet alleen om het financiële aspect of de reputatieschade. Het gaat ook om het gevoel van regie en het terugwinnen daarvan. Dat betekent snel handelen in spoedeisende zaken. Op de Fraude website helpen we u hier graag bij.

Ga hier naar de website van Fraude voor meer informatie.

Of lees hier de blogs en of luister hier naar de podcast.

 

decorative image
Fraude.nl

Fraude.nl is een initiatief van Allianz Trade, Hoffmann en Lexence. Ten eerste vanuit het idee dat bedrijven en ondernemers een informatief platform verdienen voor fraudevraagstukken. Maar ook een plek hebben waar ze terecht kunnen als ze (direct) hulp nodig hebben.

 

Elke uitdaging is uniek, geen situatie is hetzelfde. Soms vraagt een zaak om het toevoegen van een digitaal rechercheur of een financieel onderzoeker. Een andere situatie vraagt wellicht om de bril van een psycholoog of jurist. En om problemen in de toekomst te voorkomen, kan het interessant zijn preventiemaatregelen te treffen of je tegen frauderisico’s te verzekeren.

 

Door het slim inrichten van processen werken we effectief en efficiënt samen vanuit onze eigen disciplines. Zo kunnen we u bij uitdaging bijstaan, maar is er geen bureaucratisch proces met een snel oplopende teller. Lean en tegen een redelijke prijs zonder afbreuk aan kwaliteit.

 

Bedrijfsfraude kan uw bedrijf op allerlei manieren aantasten en kan van buitenaf of van binnenuit komen. Van informatie en advies tot onderzoek, bescherming of juridische ondersteuning.Van diefstal tot nepfacturen, van cybercrime tot CEO-fraude. Wat er ook is gebeurd, wij staan u bij als slachtoffer. Maar belangrijker is misschien wel hoe u bedrijfsfraude kunt voorkomen.

 

Fraude.nl werkt uitsluitend voor bedrijven en de publieke sector en kan u als particulier helaas niet bijstaan. Wij helpen u wel graag op weg om een antwoord te vinden op uw probleem/vraag. Er zijn verschillende instanties die u verder kunnen helpen.

 

Neem hier contact op als bedrijf.

decorative image
decorative image