nl/en
Recente zaak ⸱ 22-10-2018

TIIN Capital en Bolster Investment Partners verkopen belang in ORMIT

22 oktober 2018 – TIIN Capital en Bolster Investment Partners hebben per 1 oktober hun aandelen in ORMIT verkocht aan investeringsgroep Pyramid. Lexence heeft de verkopers bijgestaan in de verkoop aan de nieuwe investeerder.

Expertise

Ondernemingsrecht

Diederick

de Boer

Thijs

Verstraten

Vibeke

Deelen

“Na 8 succesvolle jaren samenwerking, wilden de financiële investeerders de opgebouwde waarde verzilveren”, aldus Hetty van Ee, Managing Director van ORMIT Groep. “Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe aandeelhouder die onze visie, waarden en groeiambities deelt. We zochten een aandeelhouder die enthousiast is over het ORMIT concept en mee wil werken aan verdere groei. De laatste jaren hebben we bij ORMIT steeds vaker bijzondere traineeships op maat gemaakt en uitgevoerd voor diverse mooie organisaties in zowel Nederland als België. Door onze aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt bieden we onze klanten toegang tot internationaal toptalent. Het ontwikkelen van toekomstige leiders en professionals die vanuit persoonlijk leiderschap meewerken aan transformaties binnen organisaties maakt ORMIT populair op zowel de arbeidsmarkt als bij onze klanten. Het gaat er –zeker in deze tijd van continue verandering om- dat mensen kunnen verbinden en anderen weten te inspireren. Dat is waarom ontwikkeling van gedrag zo enorm belangrijk is, met het huidige tempo van verandering is kennis immers al snel verouderd. Dit concept spreekt zowel jong toptalent als organisaties aan. Vandaar de groei van ORMIT en de ambitie om nieuwe (internationale) kansen te pakken. We willen verder uitbreiden en zochten daarvoor een partij die dat wil ondersteunen. Onze keuze is gevallen op Pyramid NV, de HR-investeringsgroep onder leiding van 3D-Investments en Bert Pauwels.”

Over ORMIT

ORMIT maakt organisaties succesvoller door het vinden, ontwikkelen en binden van toptalent dat de potentie heeft om het perspectief van een organisatie te veranderen. Jonge en slagvaardige mensen die de uitdagingen van deze tijd begrijpen, bewust koersen op de gestelde doelen en prioriteiten stellen. Uniek talent dat het beste uit zichzelf en anderen weet te halen. De toptalenten doorlopen het ORMIT-traineeship waarin zij gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Zo ontwikkelen zij hun unieke talenten en leveren direct resultaat bij organisaties.

Over TIIN Capital

TIIN Capital verwierf in 2010 samen met Bolster Investment Partners en het management van de onderneming 100 procent van de aandelen in ORMIT, dat toen onderdeel was van ict-dienstverlener Ordina. TIIN Capital voert actief beheer over venture capital- en private equity fondsen. Het team van biedt meer dan alleen maar kapitaal. Ondernemers en management teams krijgen naast financiering onder meer:

  • Toegang tot een netwerk van kundige informal investors en business partners
  • Coaching en een klankbord
  • Support bij executie van de strategie
  • Ondersteuning bij de opzet van reporting
  • Een innovatie boost
Over Bolster Investment Partners

Bolster Investment Partners is een lange termijn investeerder gespecialiseerd in minderheidsbelangen. Bolster investeert in buitengewone Nederlandse ondernemingen met een scherpe focus en een bewezen business model. Het bedrijf ondersteunt ondernemers bij het realiseren van het volledige potentieel van hun onderneming.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: