nl/en
Recente zaak

POL Groep B.V. geadviseerd bij de verkoop van POL Heteren B.V. aan Buko Verkeer & Veiligheid I B.V. (een portfolio bedrijf van Scheybeeck)

12 december 2022 – Afgelopen juni 2022 zijn de aandelen in POL Heteren, handelsbedrijf in verkeers- en veiligheidsproducten, verkocht aan Scheybeeck. Met de verkoop aan participatiemaatschappij Scheybeeck, eigenaar van onder meer BUKO Infrasupport, heeft het familiebedrijf een sterke nieuwe eigenaar en is de toekomst van het bedrijf en haar medewerkers voor de lange termijn zeker gesteld. “We hebben in Scheybeeck een aandeelhouder gevonden die thuis is in onze markt en met ambities voor de toekomst de activiteiten gaat voortzetten”, aldus Alexander van de Pol. Voor de zeventig medewerkers veranderen de werkzaamheden niet. Na de verkoop volgt adjunct directeur Ruud van den Bree, Alexander van de Pol op als algemeen directeur.

POL heeft zich sinds 1968 ontwikkeld tot een gerenommeerde totaalleverancier met ruim 40.000 verkeers- en veiligheidsproducten in Nederland. De professionele organisatie, het hoge kwaliteitsniveau en het complete assortiment waarmee zij provincies, gemeenten en de grond-, weg-, en waterbouw bedienen heeft de interesse gewekt van Scheybeeck.

Door de overname van POL versterkt Scheybeeck haar portfolio in verkeer en veiligheid. Een markt die Scheybeeck al jarenlang kent: al sinds 1960 bedient de investeerder de bouw, grond-, weg-, en waterbouw en overheid, met als bekendste bedrijfsnaam BUKO. De activiteiten van POL zijn hier een prachtige aanvulling op.

Lees hier het hele bericht.

Expertise

Corporate / M&A

Mathijs

van Doormalen

Lennert

Kalthof

Rutger

Aleva

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: