Lexence

Lexence adviseerde bij verkoop nieuwbouwkantoor Utrecht

12 juli 2017 – Reggeborgh Vastgoed heeft het in samenwerking met Onis Vastgoed ontwikkelde gebouw De Winthont verkocht aan de Franse belegger Perial AM. De totale vloeroppervlakte bestaat uit 8.590 m2 vvo kantoorruimte, verdeeld over acht bouwlagen. De Winthont maakt deel uit van de ontwikkeling van het naastgelegen Van der Valk Hotel. Dit hotel is recentelijk opgeleverd en verkocht aan de exploitant. Reggeborgh Vastgoed en Onis Vastgoed werden bij deze transactie juridisch bijgestaan door Lexence.
Expertise Notariaat Vastgoedrecht, Vastgoedontwikkeling en transacties
Reading time < 1 min leestijd

De Winthont is prominent gelegen langs de A12 aan Winthontlaan 6. De totale vloeroppervlakte bestaat uit 8.590 m2 vvo kantoorruimte, verdeeld over acht bouwlagen. Ook zijn er 246 parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage en parkeerdek. Het gebouw is onder meer aan Promedico, Maandag, Bolton, Brunel en Celgene verhuurd.

Gebouw De Winthont maakt deel uit van de ontwikkeling van het naast gelegen Van der Valk-hotel, dat bestaat uit 180 kamers, congresruimten en een parkeerkelder. Dit hotel is recentelijk opgeleverd en verkocht aan de exploitant.