Persbericht

Floor Damen benoemd tot bestuurder Lexence

3 januari 2022 – Floor Damen (46, foto) is per 1 januari jongstleden benoemd tot lid van het dagelijks bestuur van Lexence advocaten & notarissen. Damen, één van de partners arbeidsrecht binnen het Amsterdamse kantoor, is aangesteld voor een periode van drie jaar en volgt Timo Jansen, partner litigation, in die functie op. Naast zijn nieuwe functie als bestuurder blijft Damen de dagelijkse werkzaamheden binnen zijn arbeidsrechtpraktijk voortzetten.

Na zijn studie aan de Universiteit van Utrecht en specialisatieopleiding PALA aan de Universiteit van Amsterdam werd Damen in 2000 beëdigd als advocaat en sinds 2006 is hij verbonden aan Lexence. Damen’s huidige arbeidsrechtpraktijk richt zich op (collectief) ontslag, overgang van onderneming en medezeggenschap. De afgelopen twee jaar werd Damen uitgeroepen tot ‘Leading individual lawyer’ binnen het Nederlandse arbeidsrecht van de European Legal 500.

Voor Damen is de aanstelling als bestuurder een nieuwe uitdaging in zijn carrière. ‘Lexence heeft zich inmiddels gepositioneerd als een van de toonaangevende kantoren binnen de Nederlandse advocatuur. Ik ben dan ook erg trots om de komende drie jaar als bestuurder een bijdrage te mogen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van dit kantoor.’

Met deze nieuwe aanstelling bestaat het dagelijks bestuur van Lexence per 1 januari 2022 uit Wendy de Ruiter-Lörx, Bob Bekker en Floor Damen. Timo Jansen concentreert zich per deze datum weer volledig op zijn litigation praktijk, welke hij de afgelopen drie jaar combineerde met zijn rol als bestuurder.

Expertise

Dagelijks bestuur

Floor

Damen

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: