Persbericht

Bob Bekker benoemd tot bestuurslid Lexence

5 juli 2021 – Met ingang van 1 juli jl. is Bob Bekker benoemd tot lid van het dagelijks bestuur van Lexence advocaten & notarissen voor een periode van drie jaar. Hij volgt Wouter Helder op en zet naast zijn werkzaamheden als bestuurder, zijn gerenommeerde vastgoed- en ontwikkelingspraktijk voort.

Bob is sinds 2011 verbonden aan Lexence en werd in 1993 beëdigd als advocaat. Hij is trusted advisor van een aantal directies en raden van bestuur van grote vastgoedpartijen die hij vaak al jaren adviseert. ‘Om nu zelf bestuurder te zijn is een mooie uitdaging. We gaan voor mijn gevoel een nieuwe fase in, ook door de terugkeer na corona op kantoor. Het is bijzonder daar een actieve bijdrage aan te mogen leveren’.

Wouter Helder nam de afgelopen drie jaar zitting in het bestuur van Lexence. Hij zal zich nu weer volledig concentreren op de M&A praktijk die hij de afgelopen jaren combineerde met zijn rol als bestuurder.

Met deze wissel bestaat het dagelijks bestuur van Lexence sinds 1 juli 2021 uit Wendy de Ruiter-Lörx, Timo Jansen en Bob Bekker.

Bob

Bekker

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: