Recente zaak

Base Logistics Group neemt SLS Benelux over

14 maart 2019 – Base Logistics Group heeft Special Logistic Services BV (SLS) overgenomen. Vanuit vestigingen in Nederland en België ondersteunt SLS organisaties met een Field Service bij de uitvoering van tijdkritische distributie, opslag en retourlogistiek van onder andere service parts en supplies. Lexence heeft Base Logistics Group bijgestaan bij de acquisitie.

Expertise

Ondernemingsrecht

Luc

Habets

Thijs

Verstraten

SLS is onderdeel van European Service Logistics Association (ESLA), een exclusief Europees samenwerkingsverband gericht op nachtdistributie en service-logistiek. De activiteiten en strategie van SLS passen goed bij die van Base Logistics, dat met de aankoop haar positie op het gebied van Field Service in de Benelux versterkt. De overname geeft Base Logistics via het samenwerkingsverband met ESLA toegang tot een Europees Field Service-netwerk.

Investeringsfonds Waterland Private Equity Investment heeft eind 2016 Base Logistics opgenomen in zijn investeringsportefeuille, om daarmee Base Logistics uit te bouwen tot een internationaal toonaangevende organisatie op het gebied van logistiek. In 2017 werd HealthLink Europe overgenomen. Daarmee is SLS de tweede organisatie die wordt toegevoegd in het kader van de buy-and-build-strategie van Base Logistics en Waterland.

Bron: https://baselogistics.com/2019/02/22/overname-sls/

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: