nl/en
Kantoornieuws ⸱ 18-07-2023

Sterke stijging voor Lexence in League Tables voor Legal Advisory Firms H1 2023

Met een sprong van de 27e naar de 10e plaats op het gebied van dealwaarde en een solide top 5 plek op het gebied van dealvolume, heeft Lexence zijn positie versterkt en zijn reputatie als toonaangevend juridisch advieskantoor bekrachtigd.

Naast de mooie posities die het M&A team van Lexence bemachtigde, is Kevin Beukeveld opnieuw een van de uitblinkers op het gebied van dealvolume. Het vertrouwen van onze klanten gecombineerd met onze solide expertise hebben deze mooie resultaten mogelijk gemaakt.

De afgelopen maanden werkten wij voor klanten als Rock Solid, De Jong & Laan, Crystal ICT, Klap verzekeringsmaatschappij en Antea. Zij zijn positief over onze persoonlijke aanpak die zich kenmerkt doordat wij snel ’to the point’ komen.

Het Lexence corporate/M&A team biedt een pragmatische aanpak en betrokkenheid bij fusies, overnames en strategische samenwerkingen. Zij combineren hun ervaring en juridische kennis om maatwerkadvies te leveren. We staan bekend om onze expertise in venture capital, private equity, bedrijfsovernames, joint ventures en corporate governance. Onze diensten omvatten ook juridische quick scans, due diligence, corporate (her)structurering en vastgoedtransacties. Met een focus op kwaliteit en klantenservice streven we naar succesvolle transacties en het bereiken van zakelijke doelen.

>> Maak kennis met het corporate M&A team van Lexence.

League Tables voor Legal Advisory zijn ranglijsten die de prestaties en activiteiten van juridische advieskantoren bijhouden op basis van dealwaarde en dealvolume Ze bieden inzicht in de marktpositie en concurrentiekracht van de kantoren en helpen bij het volgen van trends in de sector.

>> Bekijk hier het volledige artikel op mena.nl. 

Expertise

Corporate / M&A

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: