nl/en
Recente zaak

Sectie5 verwerft twee supermarkten

16 januari 2019 – Op 7 januari jl. heeft Sectie5 een Jumbo-supermarkt in Leeuwarden en een Plus-supermarkt in Dommelen verworven. De aankopen passen goed in de strategie van Sectie5 om de reeds bestaande portefeuille met supermarkten en wijkwinkelcentra verder uit te bouwen. Sectie5 werd begeleid door Lexence.

Expertise

Vastgoedrecht

Stephan

Westera

Mirjam

Schröer

Shakib

Atmar

De Jumbo-supermarkt van 2.030 m² is de enige supermarkt in de vrijheidswijk in Leeuwarden. Het centraal gelegen object is gebouwd in 2009 en nog langjarig verhuurd. Het object is verworven van een particuliere belegger. Doldersum Vastgoed BV trad op als verkopend makelaar.

De Plus-supermarkt van 1.888 m² is de enige supermarkt in Dommelen. Het in de dorpskern gelegen object is nog langjarig verhuurd aan Plus Vastgoed. Ook dit object is verworven van een particuliere belegger. Namens Sectie5 trad Camvast Management BV op als aankopend makelaar. Lexence trad op voor beide objecten.

Sectie5 structureert hoog renderende vastgoedbeleggingsfondsen met een gematigd risicoprofiel voor particuliere beleggers en voor institutionele beleggers. Sectie5 is een specialist op het gebied van winkelonroerendgoed, met name (wijk)winkelcentra en supermarkten.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: