Lexence

Reshape Properties verkoopt 31 woningen

14 december 2018 – Reshape Properties verkoopt het Utrechtse woningproject Schönberglaan aan CBRE Global Investors. Het nieuwbouwproject bestaat uit 31 appartementen en 31 parkeerplaatsen. De vrije sector huurwoningen worden opgenomen in het CBRE Dutch Residential Fund. Naar verwachting start de bouw in januari 2019. Lexence trad op als adviseur voor Reshape Properties.

Schuddende handen Schuddende handen Schuddende handen
Expertise Notariaat Vastgoedrecht, Vastgoedontwikkeling en transacties
Reading time < 1 min leestijd
Schuddende handen

Sven Mathijssen, partner bij Reshape Properties: “We denken met dit architectonisch goed ingepaste ontwerp een mooie bijdrage te leveren aan de transformatie en kwalitatieve upgrading van park Welgelegen.”

De hoogwaardige nieuwbouwappartementen zijn gelegen in de groene buurt Welgelegen. Deze buurt is in transitie van een gedeeltelijk kantorengebied naar een kleinschalige woonwijk die aansluit op de zeer gewilde wijk Oog in Al. De groene omgeving is kenmerkend voor de wijk, en ligt op korte afstand van het centrum van Utrecht. Op 5 minuten afstand bevindt zich het Centraal Station van Utrecht.

Het appartementencomplex heeft zes verdiepingen met driekamerappartementen van gemiddeld 73 m². Ieder appartement beschikt over een privé buitenruimte en een externe berging. OPL Architecten uit Utrecht tekende voor het ontwerp. De turn-key realisatie is overeengekomen met woningbouwer Frank van Woerden Bouw B.V. uit het Utrechtse Veenendaal. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van duurzame woningen en appartementen. Oplevering wordt verwacht in het eerste half jaar van 2020.

Bron: website CBRE