nl/en
Recente zaak

ReShape Properties verkoopt 128 woningen aan Amvest

19 september 2018 – ReShape Properties heeft het project ‘Juliana Stolberglaan’ verkocht aan Amvest Investment Management. Het woonproject bestaat uit vier appartementsgebouwen met in totaal 128 appartementen en 132 parkeerplaatsen. Lexence heeft ReShape Properties bijgestaan bij de onderhandelingen met de gemeente Den Haag over een noodzakelijke grondruil, de opzet van de fiscale structuur, de contractering met de aannemer en de verkoop aan de belegger.

Expertise

Vastgoedrecht

Jan-Willem

Raadgever

Stephan

Westera

Bart

van Zadelhoff

De appartementen liggen in Den Haag in het woongebied Bezuidenhout-Midden. De appartementsgebouwen hebben zeven verdiepingen en verschillende type appartementen. Ieder appartement beschikt over een buitenruimte en berging. Het gemiddelde woonoppervlak is circa 94 m².

Sven Mathijssen, partner bij ReShape Properties: “Op de plek waar TNO in het verleden kantoor hield wordt na een intensief traject met betrokken buurtbewoners dit mooie project gerealiseerd dat goed in de omgeving is ingepast. Bezuidenhout kent relatief veel gedateerd woningaanbod en kan zich nu verheugen op de komst van deze nieuwe wooncomplexen.”

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: