Recente zaak

Onera Health haalt Serie A financieringsronde op

7 juni 2019 – Onera Health, specialist in slaapdiagnostische oplossingen en diensten, heeft 8,3 miljoen euro opgehaald in een Serie A financieringsronde. De financieringsronde werd onder andere geleid door imec.xpand, Jazz Pharmaceuticals en BOM. Imec.xpand werd bijgestaan door Lexence.

Expertise

Ondernemingsrecht

Mathijs

van Doormalen

Eén op de vijf mensen heeft te maken met een slaapstoornis  zoals slapeloosheid, narcolepsie of apneu. De oplossingen van Onera Health zijn bedoeld om deze aandoeningen thuis te diagnosticeren. De patiënten hoeven niet meer in een slaapkliniek te overnachten en aangesloten te worden op allerlei machines en sensoren. De oplossing van Onera Health is snel, gemakkelijk en klinisch accuraat.

De financieringsronde brengt Onera Health een stap dichter bij haar missie om een revolutie in de slaapdiagnostiek teweeg te brengen met ’s werelds eerste slaapdiagnostisch patchsysteem van medische kwaliteit voor thuisgebruik.

Over imec.xpand

De investeerder imec.xpand is een onafhankelijk investeringsfonds met een unieke benadering om van vroege nanotechnologie ideeën, waar hardware innovatie een bepalende rol in speelt, succesvolle wereldspelers te maken.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: