nl/en
Recente zaak

Normec Group neemt AquaServa/Biobeheer over

17 september 2018 – Investeringsmaatschappij MKB Nedsense N.V., waarin Value8 een meerderheidsbelang houdt, heeft AquaServa/Biobeheer verkocht aan Normec Group. Normec Group werd bijgestaan door Lexence.

Expertise

Ondernemingsrecht

Diederick

de Boer

AquaServa/Biobeheer is actief op het vlak van waterveiligheid en legionella-controle. Normec houdt zich met circa 450 werknemers bezig met onder meer het testen, inspecteren en certificeren van materialen, systemen en producten. Met de overname van AquaServa/Biobeheer zal Normec de komende jaren haar positie als marktleider versterken op het gebied van testen en inspecties in de gebouwde omgeving.

Over Normec

Normec is een onafhankelijke organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van materialen, systemen en producten. De organisatie voert onafhankelijke testen en inspecties uit op basis van geaccrediteerde methodes.

Over AquaServa

AquaServa is gespecialiseerd in het beheren van waterinstallaties en het oplossen van water-gerelateerde problematiek zoals bijvoorbeeld legionella. Daarnaast biedt AquaServa oplossingen op het gebied van elektra-, gas-, lucht- en brandveiligheidsinstallaties.

Over BioBeheer

BioBeheer is een onafhankelijk bacteriologisch onderzoeksbureau en heeft een toonaangevend, geaccrediteerd laboratorium op het gebied van legionella en microbiologisch wateronderzoek.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: