Nieuwe arbeidsmarktcampagne: ‘Weet waarvoor je kiest’

In februari vierde Lexence zijn 30e verjaardag met de lancering van een aangescherpte positionering. Daar hoort ook een nieuwe arbeidsmarktcampagne bij, die inmiddels van start is. “We willen dat professionals de weg naar Lexence beter weten te vinden. En duidelijker over het voetlicht brengen wat ons kantoor onderscheidt van anderen. Zo ontstaat een betere match met nieuwe medewerkers”, vertelt hr adviseur Julie van Gremberghen.

Persoonlijk én to the point 

Julie: “De naam Lexence laat nog lang niet altijd een belletje rinkelen. En dat terwijl we een van de grotere kantoren zijn. Onze naamsbekendheid kan duidelijk beter en we hebben daar de afgelopen tijd al verschillende stappen in gezet. Zo bouwt de arbeidscampagne voort op onze nieuwe merkstrategie. Die zet de unieke eigenschappen van ons kantoor scherp neer: persoonlijk en to the point. Met de ‘X’ van Lexence als terugkerend beeldmerk.”

Wat Lexence onderscheidt
De arbeidsmarktcampagne zoomt in op de unieke kenmerken van werken bij Lexence. Julie: “Onze slogan: ‘Weet waarvoor je kiest!’, raakt de kern van wie wij zijn. Bij andere kantoren zien we dat studenten tijdens hun stage regelmatig van sectie wisselen. Bij ons werken advocaat-stagiairs hun hele stageperiode bij de sectie van hun keuze. Hierdoor kunnen ze meteen de diepte in en maken ze dossiers van begin tot eind mee. Door de kleine teams weet je met wie je gaat werken en leer je elkaar snel kennen. Ook biedt het werken in kleine teams de ruimte om als nieuwe medewerker vanaf dag 1 je stempel te drukken. Tegelijkertijd is de partnerbetrokkenheid groot, wat maakt dat je in korte tijd veel opsteekt van ervaren collega’s. Er hangt een no-nonsense-sfeer bij Lexence en de teams zijn hecht. Ook dat straalt de nieuwe campagne uit.”

Verwacht resultaat
De arbeidsmarktcampagne richt zich dus op een realistisch beeld van het Lexence-DNA. Julie: “We hebben op dit moment een arbeidsmarktonderzoek uitgezet om na te gaan of de campagne hierin slaagt. En om te onderzoeken of de naamsbekendheid van ons kantoor daadwerkelijk is verbeterd.”

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden naar de voordelen van werken bij Lexence? Ga naar onze Werken bij-pagina.

 

Nynke

Wolters
decorative image
decorative image

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op:

decorative image