Lexence

Lexence heeft IT-dienstverlener en H2 portfolio onderneming Unified geadviseerd bij de 100% overname van Integrated Works B.V.

26 Januauri 2021 – IT-dienstverlener Unified, een H2 Equity Partners portfolio vennootschap, heeft Integrated Works B.V. overgenomen. Deze specialist in Cisco-enterprise networking en cybersecurity richt zich op klanten in de semi-publieke en commerciële sectoren. De overname versterkt volgens Unified diens portfolio met expertise die past bij de groeiende vraag naar veilige private en public cloud oplossingen en netwerkinfrastructuur.

Unified uit Utrecht is een managed service provider (MSP) en zet nu de volgende stap in de groeiambitie door de uitbreiding van het portfolio met cybersecurity en enterprise networking. Unified heeft eigen Tier 3+ datacenters en voorziet een sterk toenemende vraag rondom security en connectiviteit in zowel de eigen kernsegmenten (woningcorporaties en (semi)publieke overheden) als daarbuiten.

Integrated Works is een certified Premier Partner van Cisco met specialisaties in cybersecurity, enterprise networking, collaboration en Internet of Things. De organisaties zullen per direct het dienstenaanbod uitbreiden met elkaars expertise

Lexence heeft IT-dienstverlener en H2 portfolio onderneming Unified geadviseerd bij de 100% overname van Integrated Works B.V.

Computer op de achtergrond, op de voorgrond een rood icoon van een open slot Computer op de achtergrond, op de voorgrond een rood icoon van een open slot Computer op de achtergrond, op de voorgrond een rood icoon van een open slot Computer op de achtergrond, op de voorgrond een rood icoon van een open slot
Expertise Corporate/M&A
Reading time < 1 min leestijd
Computer op de achtergrond, op de voorgrond een rood icoon van een open slot