Recente zaak

Lexence heeft iO geadviseerd bij de acquisitie van intoAction

5 januari 2022 – Het in Eindhoven gevestigde intoAction sluit zich aan bij iO (voorheen Intracto Group). Door de acquisitie van intoAction wordt iO één van de meest vooraanstaande digital marketing-experts in zowel de Adobe Suite, Salesforce, als in HubSpot. Met straks in totaal bijna 200 marketing automation- specialisten, verdeeld over verschillende campussen.

Voor iO betekent deze stap een aanvulling op de gewenste full-service en end-to-end propositie, waarbij iO klanten wil laten excelleren in de domeinen strategie, content, creatie, marketing en technologie.

Het in 2009 opgerichte intoAction ontwikkelt duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van marketing, sales en service. Met ruim 70 professionals helpt intoAction organisaties om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij hun klanten optimaal kunnen bereiken, binden en bedienen. Het doet dit onder andere voor AkzoNobel, ETEX, FrieslandCampina, Philips, Rockfon en Signify. intoAction behoort tot de top 10 van Best Medium Workplaces van Nederland (#8 Great Place to Work 2021).

Pieter Janssens, CEO iO: “Voor zowel iO in het algemeen als voor Campus Eindhoven in het bijzonder krijgen we er met intoAction een zeer interessant team bij. Hun grote expertise in digital marketing is uiterst waardevol. Met hun knowhow zal iO de komende jaren ook in dit specialisme écht een grote marktspeler worden. Het is evident dat al deze kennis en bewezen ervaring een sterke toevoeging is aan onze end-to-end propositie.”

Expertise

Corporate / M&A

Luc

Habets

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: