Recente zaak

Lexence heeft de verkoper geadviseerd bij de verkoop van The KneeClinic aan Equipe Zorgbedrijven.

24 oktober 2022 – Lexence heeft de verkoper geadviseerd bij de verkoop van The KneeClinic aan Equipe Zorgbedrijven. Zowel The Knee Clinic als Equipe Zorgbedrijven hebben een sterke focus op kwaliteit, cliëntgerichtheid en uitkomstgerichte zorg. Door hun krachten te bundelen ontstaat ruimte voor verdere uitbouw van het aanbod bewegingszorg in Nederland.

Over The KneeClinic 
The KneeClinic is een zelfstandige kliniek die in 2009 is opgericht en zich volledig heeft gespecialiseerd in eenvoudige tot de meest complexe knieproblemen. The KneeClinic behandelt patiënten door middel van kijkoperaties, voorste kruisband reconstructies, halve knieprotheses en totale knieprotheses.

De organisatie onderscheidt zich middels hun superspecialisatie op de knie, het kort houden van wachttijden en door het herstel na een operatie zo kort mogelijk te laten zijn. The KneeClinic werkt in een klein toegewijd team, aangevuld met samenwerkingsverbanden met therapeuten, resulterend in een geïntegreerd zorgpad voor de patiënt.

Over Equipe Zorgbedrijven
Equipe Zorgbedrijven is een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde zorg in Nederland en kent twee merken: Velthuis kliniek (voor esthetische chirurgie en cosmetische behandelingen) en Xpert Clinics. Onder die laatste vallen diverse specialisaties, waaronder hand- en polschirurgie en therapie, orthopedie,
oogheelkunde en proctologie.

Expertise

Corporate / M&A

Kevin

Beukeveld

Maxime

Loos

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op:

decorative image