Recente zaak

Lexence heeft de aandeelhouders van Esro Food Group B.V. geadviseerd bij de verkoop van een minderheidsbelang in EFG aan Rabo Participaties B.V

23 maart 2022 – Lexence heeft de aandeelhouders van Esro Food Group B.V. (EFG) geadviseerd bij de verkoop van een minderheidsbelang in EFG aan Rabo Participaties B.V. (Rabo Investments). Esro Food Group is een samenwerking tussen de Nederlandse Rooijacker familie en de Australische Fayman familie die gezamenlijk beschikken over meer dan 100-jaar ervaring in de wereldwijde vlees industrie. Esro Food Group biedt een breed scala van producten aan op basis van vleesproducten met concepten voor de levensmiddelen-, diervoeder- en farmaceutische industrie en is een globale leider binnen de niche markt voor dierlijke bijproducten. Daarnaast speelt Esro Food Group een belangrijke rol in de transformatie van het voedselproductiesysteem naar een duurzamere bedrijfsvoering door de valorisatie van bijproducten en reststromen.

Rabo Investments heeft binnen de food & agri-, healthcare en duurzaamheidssectoren een investeringsportfolio van 1,8 miljard euro.

Expertise

Corporate / M&A

Wouter

Helder

Maarten

van Wijlen

Nicky

Spaan

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op:

decorative image