Lexence

Lexence heeft CBRE Investment Management geadviseerd bij de verkoop van drie winkelunits in de hoofdwinkelstraat van Zwolle

13 december 2021 – CBRE Investment Management heeft namens het CBRE Dutch Retail Fund, drie winkelunits in de Diezerstraat (nummers 4, 20 en 22) in Zwolle verkocht aan particulier belegger Bulten Vastgoed. De Diezerstraat is de hoofdwinkelstraat van Zwolle en een van de oudste straten van Nederland. Prominente retailers in de winkelstraat zijn onder andere H&M, Zara, Rituals, en HEMA.

Lexence heeft CBRE Investment Management geadviseerd bij deze transactie.

Lees hier het volledige persbericht.

 

Contactpersonen Michiel de Wit, Jan Hockx
Expertise Huurrecht, Notariaat Vastgoedrecht, Vastgoedontwikkeling en transacties
Leestijd < 1 min leestijd

Het CBRE Dutch Retail Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds, beheerd door CBRE Investment Management met EUR 1.3 miljard vermogen onder management. De strategie van het fonds is gericht op investeren in duurzame en schaalbare investeringen met een mix aan functies in levendige binnensteden en binnenstedelijke wijkwinkelcentra in de grote steden.

De verkoop van de winkelunits in Zwolle is onderdeel van deze strategie, waarbij de verkoopopbrengsten worden geherinvesteerd in versterking en herpositionering van de portefeuille, waaronder de grootschalige herontwikkeling van de Amsterdamse Poort.

CBRE Investment Management is bij de verkoop commercieel begeleid door KroesePaternotte. Bulten Vastgoed is in deze transactie juridisch geadviseerd door TRIP Advocaten en Notarissen.

Lexence heeft CBRE Investment Management geadviseerd bij deze transactie.