Recente zaak

Lexence heeft Calm Investments geadviseerd bij de acquisitie van Krakend Vers B.V.

1 augustus 2022 – Lexence heeft de op middelgrote ondernemingen gerichte investeringsmaatschappij Calm Investments geadviseerd bij de acquisitie van Krakend Vers B.V. door haar dochteronderneming Koekjesbakkerij Veldt.

Krakend Vers is in 2001 begonnen als ambachtelijke leverancier van bakkerszaken, speciaalzaken, groothandels, cateraars en online bezorgdiensten en heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Door in te zetten op innovatie heeft Krakend Vers haar portfolio verbreed met ambachtelijke OnOats havercrackers, haverkoeken en granola en speelt hiermee in op de vraag van jongere en bewustere consumenten. De ontwikkeling van OnOats havercrackers heeft Krakend Vers op de kaart gezet als specialist en marktleider binnen het verse ambachtelijke havercracker segment.

Koekjesbakkerij Veldt produceert ambachtelijke koek en heeft een leidende marktpositie. Met de acquisitie heeft Koekjesbakkerij Veldt de mogelijkheid om haar indrukwekkende groei verder te versnellen door de innovaties van Krakend Vers.

Expertise

Corporate / M&A

Luc

Habets

Maxime

Loos

Manouk

Homma

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op:

decorative image