Recente zaak

Lexence heeft Antea Participaties geadviseerd

Antea heeft een belang verworven van 92% in L. ten Cate Group B.V. uit Geesteren. Antea heeft L. ten Cate Enterprises B.V. in Geesteren overgenomen van Geert Steinmeijer. L. ten Cate was sinds 1992 in handen van de Twentse ondernemer en investeerder Steinmeijer.

L. ten Cate houdt zich bezig met het ontwerpen en verkopen van ondermode en badmode onder de merken Ten Cate, Tweka en TC WOW. Daarnaast levert zij onder private label aan partijen als Kruidvat, Makro, Hunkemöller en Livera. Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Antea heeft de overname gedaan samen met een Buy-In Manager, Jeroen van Douveren (51 jaar). Van Douveren heeft uitgebreide algemene managementervaring in verschillende sectoren, waaronder textiel. Zijn internationale ervaring komt goed van pas bij de internationale groeiambities van L. ten Cate.

De directeur van L. ten Cate, Jan van Nijendaal, blijft betrokken bij de onderneming voor overdracht aan Jeroen van Douveren.

Expertise

Ondernemingsrecht

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: