Lexence genomineerd voor meerdere M&A Awards

26 november 2021 – De genomineerden voor de M&A Awards 2021 zijn bekend. Wij zijn genomineerd voor Best M&A Law Firm en Geoffrey van der Hauw is genomineerd voor de M&A Award ‘Best Young M&A Lawyer’! Naast bovengenoemde nominaties zijn ook twee deals genomineerd waarbij Lexence betrokken was. De deals Standard Investment – Spark Technologies en Waterland – Eropartner Distribution zijn in de running voor de M&A Award ‘Best Small Cap Deal’.

De M&A Awards is het jaarlijkse hoogtepunt voor de M&A-branche met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en financiers. De winnaars worden op donderdag 16 december bekend gemaakt tijdens de M&A Awards in de Beurs van Berlage. Lees hier wie er dit jaar allemaal nog meer genomineerd zijn voor een M&A Award.

 

Expertise

Ondernemingsrecht

Breng je stem uit op een M&A Award

Van vrijdag 19 november t/m zondag 5 december is het mogelijk om te stemmen op Geoffrey voor ‘Best Young M&A Lawyer’ en op een van de deals voor ‘Best Small Cap Deal’.

Stemmen als je nog geen account hebt
 1. Ga naar https://mena.nl/online-membership
 2. Vul je gegevens in en klik op ‘Bevestig’
 3. Ga naar https://mena.nl/young-talent-legal-2021-genomineerden voor Geoffrey en naar https://mena.nl/small-cap-deal-2021-genomineerden voor de deals
 4. Scroll naar beneden en klik bij betreffende profiel op ‘Ik stem op [..]’
 5. Check of de stembalk op groen staat met de tekst ‘Ik heb gestemd op [..]’
 6. Klaar!
Stemmen als je al een account hebt
 1. Zorg dat je bent ingelogd
 2. Ga naar https://mena.nl/young-talent-legal-2021-genomineerden voor Geoffrey en naar https://mena.nl/small-cap-deal-2021-genomineerden voor de deals
 3. Scroll naar beneden en klik bij betreffende profiel op ‘Ik stem op [..]’
 4. Check of de stembalk op groen staat met de tekst ‘Ik heb gestemd op [..]’
 5. Klaar!

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: