nl/en
Kantoornieuws ⸱ 02-01-2020

Lexence benoemt Vincent Boumans tot partner

2 januari 2020 – Vincent Boumans is gespecialiseerd in het huurrecht bedrijfsruimte. Hij adviseert en procedeert daarbij onder andere over (nieuwe) huurovereenkomsten, incasso’s, huurbeëindigingen, huurprijsherzieningen, renovatie van vastgoed en herontwikkeling van vastgoed. Daarnaast specialiseert Vincent zich in de aan- en verkoop van vastgoed en de privaatrechtelijke aspecten van de duurzaamheidswet- en regelgeving in het vastgoed.

Vincent is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en is sinds 2017 lid van de vaste medewerkersgroep van de redactie van Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte (TvHB). Hij publiceert regelmatig over huurrecht en vastgoed gerelateerde onderwerpen in onder meer het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte (TvHB) en Huurrecht in Praktijk (HIP). In 2019 ontving hij een nominatie voor patroon van het Jaar en een nominatie voor de Magna Charta Publieksprijs.

Sinds 2013 is Vincent verbonden aan Lexence. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Maastricht en werd in 2008 beëdigd als advocaat.

Expertise

Vastgoedrecht

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: