nl/en
Recente zaak ⸱ 11-01-2019

Kroonenberg Groep koopt drie Hema-panden

11 januari 2019 – Kroonenberg Groep heeft drie panden gekocht van een consortium van beleggers geadviseerd door Crossroads Real Estate. Het betreft retaillocaties aan de Gedempte Gracht in Zaandam, Zuidplein in Rotterdam en Osdorpplein in Amsterdam die allen langjarig verhuurd zijn aan Hema. In totaal bedraagt het gekochte circa 9.320 m² verhuurde winkelruimte.

Expertise

Vastgoedrecht

Enkele maanden geleden kocht Kroonenberg Groep van het zelfde consortium drie Hema locaties in Amsterdam, aan de Ferdinand Bolstraat, de Kinkerstraat en de Linnaeusstraat. CBRE trad op als asset manager en verkoopadviseur. Het consortium werd juridisch bijgestaan door Allen & Overy. Kroonenberg Groep werd juridisch bijgestaan door Houthoff en Lexence.

Kroonenberg Groep voorziet in huisvesting voor winkelen, werken en wonen. Zij realiseren creatieve en duurzame maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op de behoefte van de markt. De organisatie is compact en heeft alle relevante kennis en ervaring in huis. Hierdoor kunnen richten zij zich flexibel en doelbewust op de kernactiviteiten: vastgoedexploitatie en projectontwikkeling.

Bron: website Kroonenberg Groep

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: