Recente zaak

Keen Venture Partners investeert in Withlocals

15 maart 2019 – Lexence heeft Keen Venture Partners bijgestaan bij de Serie B investering in Withlocals. Withlocals exploiteert een marktplaats voor reizigers en lokale gidsen die toeristen willen rondleiden. De nieuwe investeringsronde werd geleid door Keen Venture Partners met deelneming van bestaande investeerder INKEF Capital.

Expertise

Ondernemingsrecht

Mathijs

van Doormalen

Hendrik

Bennebroek Gravenhorst

Lennert

Kalthof

Withlocals is een Nederlandse scale-up die via haar online marktplaats reizigers verbindt met geverifieerde lokale gidsen. De onderneming doet dit in meer dan 30 steden in Europa en Azië. Privé-tours kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de reizigers. De investeringsronde wordt gebruikt om klanten van boeking tot tour te bedienen in hun eigen taal. Hierin zijn de lokale gidsen cruciaal en het verder uitbouwen van dit netwerk is eveneens een van de pijlers voor verdere groei. Daarnaast zal de groei in bestaande en nieuwe steden voortgezet worden en zullen de reiservaringen nog meer wordt toegespitst op de verschillende passies van klanten.

Keen Venture Partners is een venture capital bedrijf dat investeert in snelgroeiende scale-ups. Het bedrijf heeft vestigingen in Londen en Amsterdam en investeert voornamelijk in Serie A en B investeringen.

Bron: https://withlocals.pr.co/171621-travel-scale-up-withlocals-haalt-8m-euro-groeigeld-op

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: