nl/en
Recente zaak

Intracto neemt GUC Agency over

3 oktober 2019 – Intracto neemt het strategische en creatieve agentschap GUC Agency uit Amsterdam over. Met de expertise en ervaring van GUC Agency op het vlak van strategie en creatie is het voor Intracto een versterking in de breedte en in de diepte op het huidige aanbod van technologie, content en marketing. Intracto werd bij de overname geadviseerd door Lexence.

Expertise

Ondernemingsrecht

Iris

Hoekstra

Vibeke

Deelen

Intracto wil op de West-Europese markt een dominante speler worden op het gebied van digitale technologie, creatie, content en online marketing. Het zwaartepunt ligt daarbij op Nederland, België, het Ruhrgebied en Scandinavië.

GUC Agency laat campagnes, content, conversaties en experiences samen komen vanuit één grote gedachte. Merken kunnen bij GUC Agency terecht voor een volledig geïntegreerde aanpak, maar er kan ook rechtstreeks gewerkt worden met één of meerdere specialistische labels binnen GUC Agency. GUC Agency is gevestigd in Amsterdam en werkt voor klanten als Coop Supermarkten, Primera, Welkoop, Superunie, KPN, Klaverblad, VANS, Artsen zonder Grenzen, Walibi, Universal en RAI Amsterdam.

Intracto is sterk in technologische en marketing-innovaties die de business van hun klanten future-proof maakt. Ze brengen die visie ook in de praktijk. Hun team heeft bovendien de expertise aan boord die nodig is om bedrijven te laten groeien. Met de overname komt het totaal aantal teamleden in Nederland op 345. De volledige Intracto Group telt nu 700 experts.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: