Recente zaak

Heeneman & Partners koopt maatschappelijk vastgoedobject in Bilthoven

18 September 2020 – Heeneman & Partners heeft voor een nieuw opgericht beleggingsfonds “CV Het Lichtruim”, het vastgoedcomplex Het Lichtruim in Bilthoven verworven. De aankoop van het Lichtruim past in de strategie van Heeneman & Partners om een portefeuille van maatschappelijk vastgoed op te bouwen.

Expertise

Vastgoedrecht

Jan

Hockx

Hendrik

Bennebroek Gravenhorst

Shakib

Atmar

Heeneman & Partners heeft voor een nieuw opgericht beleggingsfonds “CV Het Lichtruim”, het vastgoedcomplex Het Lichtruim in Bilthoven verworven. Huurders in het complex zijn onder meer een basisschool, een kinderdagverblijf, een theater en een bibliotheek. Tevens maken 20 huurwoningen onderdeel uit van Het Lichtruim. Verkoper is woonstichting SSW uit Bilthoven, die het complex destijds zelf ontwikkelde. Het Lichtruim maakt deel uit van een gebied waar op dit moment veel nieuwbouw woningen worden gerealiseerd. De aankoop van het Lichtruim past in de strategie van Heeneman & Partners om een portefeuille van maatschappelijk vastgoed op te bouwen.

Hendrik heeft voor deze transactie meerdere rechtspersonen opgericht, onder andere: Het Lichtruim Beheer B.V. en C.V. Het Lichtruim. Het Lichtruim Beheer B.V. handelend als enig beherend vennoot van en namens C.V. Het Lichtruim werd juridisch bijgestaan door Lexence en fiscaal door Rechtstaete.  Verkoper werd in de verkoop begeleid door CBRE Group en juridisch door AKD.

Het Lichtruim werd juridisch bijgestaan door Lexence en fiscaal door Rechtstaete. Verkoper werd in de verkoop begeleid door CBRE Group en juridisch door AKD.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: