nl/en
Persbericht

Halve finale ‘Present Your Startup’ met live funding bij Lexence

Op donderdag 27 oktober is Lexence gastheer van de halve finale van Present Your Startup. Present Your Startup, geïnspireerd door Dragons Den en Shark Tank, begeleidt startups en brengt investeerders, gevestigde bedrijven en startups met elkaar in contact tijdens live funding evenementen. Tijdens deze evenementen beslissen de investeerders wie er doorgaan naar de volgende ronde. Op donderdag 27 oktober strijden 20 halve finalisten voor een van de 7 finaleplaatsen. De halve finalisten zijn accessART, Budgently, ButlerBuddy, DanceTravelOnline, Dienst4Dienst, FusionATCM, Ivido, LastingDays, MedZine, MeetJune, NIGW, NoFoodWasted, Restoranto, Ridiculously Good, Siftli, SwipeGuide, Tshared, Voundt, Waterly en WebSpeaking.

Lexence Gouden Present Your Startup
Het incubatorprogramma Present Your Startup begeleidt startups met een zelf ontwikkeld format: Meet, Prepare, Promote, Present, Fund, Incubate & Follow Your Startup. Gestart in 2014 waar live 300.000 euro werd opgehaald, vond op 25 november 2015 de tweede editie van de finale van Present your Startup plaats in de Lichtfabriek. Meer dan 300 bezoekers keken naar de 7 pitches van onze finalisten. Er werd 1,4 miljoen aan funding opgehaald waarvan 400.000 euro in cash en 1 miljoen in Microsoft diensten. Tijdens deze derde editie werden voorrondes georganiseerd in de regio’s Haarlemmermeer-Schiphol, Flevoland, Zaanstreek, Gooi & Vechtstreek en Haarlem. Via deze voorrondes hebben 20 van de 155 aanmeldingen de halve finale bereikt welke 27 oktober plaatsvindt bij Lexence in Amsterdam. De finale vindt plaats op 23 november in de Lichtfabriek in Haarlem. Alle finalisten van Present Your Startup krijgen de mogelijkheid zich te vestigen in een van de Incubators waar zij worden voorzien van onder andere kantoorruimte en advies.

Lexence Gouden Partner
Lexence heeft zich als Gouden sponsorpartner verbonden aan Present Your Startup. Hoofdpartners zijn de Rabobank en Metropoolregio Amsterdam. Middels sponsoring kan Present Your Startup de groei van startups versnellen en de kwaliteit verbeteren.

Investeerders die de halve finale willen bijwonen kunnen contact opnemen met Diederick de Boer op d.de.boer@lexence.com of 020 5736818. Meer informatie over Present Your Startup is te vinden op www.presentyourstartup.nl

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: