nl/en
Recente zaak

Garbe koopt eerste logistieke ontwikkeling op Green Square in Aalsmeer

7 december 2021 – Garbe Industrial Real Estate Netherlands heeft van Dutch City Development de eerste logistieke ontwikkeling op Green Square in Aalsmeer gekocht. Het betreft een off-market ‘forward-funding’ transactie van € 40 mln.  Lexence stond Garbe juridisch bij.

Expertise

Vastgoedrecht

Jip

Spierings

Stephan

Westera

Marieke

Verkleij

Shakib

Atmar

Pelin

Oztürk

Hendrik

Bennebroek Gravenhorst

Green Square Logistics I (19.600 m2 warehouse, 2.750 m2 mezzanine, 1.650 m2 kantoren en 22 loadingdocks) is gekocht namens het Garbe Logistikimmobilien Fonds Plus II (GLIF+II). Het gebouw is zeer duurzaam (Breaam Very Good) en wordt in het vierde kwartaal van 2022 opgeleverd.

Green Square betreft een logistieke gebiedsontwikkeling binnen Green Park Aalsmeer dichtbij luchthaven Schiphol. “Het gebouw wordt ontwikkeld op een van de weinige greenfields in de omliggende regio. De gebiedsontwikkeling focust niet alleen op bedrijven die actief zijn in het topsegment van de sierteeltsector, maar ook op traditionele logistiek door de nabijheid van Schiphol”, aldus managing director Maurits Smit.

De transactie in Aalsmeer is de derde transactie dit jaar in Nederland voor GLIF+II. Garbe verwacht de komende maanden nieuwe transacties in Nederland af te ronden.

Bron: https://www.propertynl.com/nieuws

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem contact op: